Pix4D
13238
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13238,theme-eden,eden-core-1.0.4,woocommerce-no-js,eden-theme-ver-3.1,ajax_fade,page_not_loaded,show_loading_animation,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Profesionalni softver za digitalnu fotogrametriju Posebno prilagođen za geodetsku izmjeru Automatske misije snimanja visokih objekata, tornjeva, dalekovoda, repetitora, nebodera, ...

Pix4D profesionalni softver za digitalnu fotogrametriju

Pix4D je skup profesionalnih fotogrametrijskih softvera za izradu mjernih 3D modela i ortogonalnih projekcija iz fotografija. Pix4D automatski pretvara slike uzete RGB, multispektralnom ili termalnom kameron (dronom, ručnom kamerom ili avionom) u visoko-precizne, georeferencirane 2D mape (orto-foto; ortogonalne projekcije) i 3D modele (oblak točaka, MASH).

Pix4D osigurava potpuno bezbrižan i automatiziran tijek obrade.

Različiti moduli koriste se za različite grane djelatnosti. Svaki modul posebno je prilagođen određenoj grani industrije, geodetskoj izmjeri, građevini, poljoprivredi, šumarstvu, inspekcijskom nadzoru, industrijskim postorjenjima i tako dalje.

Pix4Dmapper

Pix4Dmapper je profesionalni fotogrametrijski softver za izradu oblaka točaka, ortogonalnih projekcija (ortofoto), 3D modela (MASH), DTM-a iz fotografija. Pix4Dmapper automatski pretvara slike uzete dronom, ručno ili avionom u visoko-precizne, georeferencirane 2D mape (orto-foto) i 3D modele (oblak točaka, MASH). Potpuno automatiziran tijek obrade. 3D podaci iz Pix4D programa izvoze se u sve poznate CAD i 3D programe za daljnju obradu, iscrtavanje, projektiranje i slično, npr. AutoCAD. Geodetsku situaciju, volumene, površine, presjeke i dr. možete odraditi i u samom Pix4D mapperu.

 

Saznaj više

Pix4Dmatic

Pix4Dmatic je dizajniran za rad s profesionalnim dronovima zadnje generacije za profesionalne aplikacije transformirajući velik broj slika u točne oblake točaka, DSM i orto-mozaike. Pix4Dmatic procesira tisuće slika zadržavajući visoku točnost, skraćujući vrijeme izračuna i eliminira potrebu za cijepanjem projekta. Pix4Dmatic u potpunosti je automatiziran i razvijen u suradnji s geodetskim stručnjacima.

 

Saznaj više

Pix4Dfields

Pix4Dfields je napredni fotogrametrijski softver za mapiranje i analizu usjeva (nasada) iz zraka. U vrlo kratkom vremenu, direktno na terenu dobit ćete potrebne mape za inspekciju, analizu i vizualizaciju promjena na usjevima kroz cijelu godinu.

 

Saznaj više

Pix4Dinspect

Pix4Dmodel softver za izradu 3D modela nikad nije bio brži i jednostavniji. U samo nekoliko minuta direktno na terenu kreirajre 3D model iz fotografija, analizirajte, mjerite, uspoređujte predmetni model na samom računalu. Izvrstan alat za brzu i jednostavnu kreaciju 3D modela.

 

Saznaj više

Pix4Dsurvey

Koristi sinergiju slika i oblaka točaka za vektoriziranje ključnih elemenata iz fotogrametrijskih podataka, podataka iz laserskog skenera ili lidara. Mjeri i iscrtavaj rubnjake, zgrade, tlocrte, zidove, lukove i jo više. Rad na malim i vrlo velikim projektima. Kriraj slojeve (layere) i njihova svojstva za prijenos u CAD ili GIS programe i smanji veličinu datoteke prije izvoza podataka kao vektorizirani projekt.

 

Saznaj više

Pix4D capture

Pix4Dcapture besplatna aplikacija za planiranje i izvođenje misija leta dronovima za kasnije optimalno 3D mapiranje. Za koptere, avione, RGB i multispektralne kamere i termalne kamere. Instalirajte na pametni telefon ili tablet (Windows, Andoid, IOS). Automatske i ručne misije.

 

Saznaj više

Pix4D react

Pix4Dreact softver za ultra brzu izradu 2D mapa (ortogonalne projekcije – ortofoto) za različite potrebe, inspekciju terena, potragu, mapiranje posljedica prirodnih nepogoda, itd. U samo nekoliko minuta, direktno na terenu kreirajte precizni ortofoto visoke rezolucije iz fotografija drona.

 

Saznaj više

Pix4Dcatch

Pretvorite svoj mobilni uređaj u profesionalni 3D skener. Prikupi podatke od interesa i kreiraj 3D modele samo jednim klikom. Skeniranje se provodi u realnom vremenu za cjeloviti 3D Mash model. Za razliku od običnog videa, Pix4Dcatch koristi GPS i IMU jedinicu mobilnog uređaja za kreiranje georeferenciranog 3D modela. Pix4Dcatch omogućuje ti proširenje tvoje djelatnosti da svoju ponudu proširiš na izradu suterenskih 3D modela.

 

Saznaj više

Pix4Dcloud

Pix4Dcloud je on-line platforma za izradu 3D modela, izmjeru i dokumentiranje. Osloni se na Pix4D algoritme da dobiješ vrlo precizne rezultate. Izaberi AutoGCP značajku za još bolju točnost. Odmah dobijaš pregledan projekt bilo gdje, u svom browseru, u 2D ili 3D, s mjernim rezultatima, koje možeš dalje koristiti već prema namjeni.

 

Saznaj više

Pix4Dscan

Pix4Dscan razvijen je za snimanje i inspekciju raznih građevina, oblika i slično (neboderi, tornjevi, dalekovodi, mostovi, stupovi, dimnjaci, …).  Planiraj misiju s već definiranim načinom leta koja se obavlja potpuno automatizirano. Rezultat je vrlo precizan oblak točaka ili 3D Mash model visokih objekata i građevina.

 

Saznaj više

Napredni softver za digitalnu fotogrametriju za profesionalce!

 • User friendly

  Puna automatizacija. Jednostavan za uporabu korisnicima koji nisu prije susretali fotogrametrijske softvere.

 • Optimiziran

  Pix4D programski moduli za izradu različitih projekata su optimizirani za minimalno trošenje resursa računala.

 • Obuka

  Pix4D korisnik kod kupnje softvera dobija kompletnu obuku za rad i izradu različitih projekata.

 • Djeljene podataka

  3D modele, oblake točaka, projekcije i izračune, kompletan projekt podijeli s drugima putem Pix4D clouda.

 • Nadogradnje

  Dostupne su ti najnovije nadogradnje i unaprijeđenja softvera više puta godišnje. Budi u tijeku!

 • Podrška

  Nakon kupnje i obuke nisi prepušten sam sebi. Pružamo ti kompletnu podršku u daljnjem radu.

Dijagram rada u Pix4D programima

1. Prikupljanje fotografija

Snimi RGB, termalne ili multispektralne slike bilo kojom kamerom ili dronom. Ako koristiš dron, automatiziraj let i prijenos slika s besplatnom aplikacijom Pix4Dcapture.

2. Digitalizacija snimaka

Fotogrametrijski algoritmi Pix4D automatski transformiraju tvoje slike u digitalne mape, 3D modele, oblake točaka itd. Jednostavna izrada projekata na tvom računalu ili koristi Pix4Dcloud za izradu projekata On-line.

3. Točnost projekta i kontrola

Iskoristi moć fotogrametrije unutar RayCloud-a da kontroliraš i poboljšaš točnost projekta. U izvještaju kvalitete možeš pregledati rezultate, detalje kalibracije snimaka, i još više indikatora kvalitete projekta.

4. Izmjera i radovi na projektu

Na dobijenim 3D modelima i oblaku točaka provodi izmjeru, kontrole, računanja volumena i površina, prij/poslije nasipanja, obrađuj termalne i multispektralne snimke, iscrtaj geodetsku situaciju, slojnice, profile, …

5. Izvoz i djeljenje podataka

Izvozi 3D podatke u druge CAD ili 3D softvere ili prenesi samo iscrtani projekt. Dijeli, uspoređuj i serviraj projekt s kolegama, klijentima i investitorima koristeći standardne formate podataka.

Neki naši projekti

Otočić Mulo – 3D model

Izrada 3D modela otočića Mulo i iscrtavanje geodetske situacije.

Pogledaj 3D model

Fontana na Prviću – 3D model

3D model fontane na otoku Prvić izradili smo iz fotografija uzetih s ručnom kamerom.

Pogledaj 3D model

Milna, O.Brač – 3D model

3D model parcele u Milni na otoku Braču u cilju izrade geodetske situacije stvarnog stanja.

Pogledaj 3D model

Obuka

Nositelji smo certifikata za pružanje obuke Pix4D. Obuku provodimo na praktičnim projektima uz vizualna pomagala ili na tvom budućem projektu.

Podrška

Nakon obuke nisi sam. Pružamo ti podršku u tvojim daljnjim zadacima. Ako trebaš i savjet prije izrade projekts, slobodno nam se obrati.

Know how

Osim što smo nositelji certifikata za pružanje obuke i podrške, naše znanje dolazi iz bogatog terenskog iskustva.