Pogodnosti
16215
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16215,theme-eden,eden-core-1.0.4,woocommerce-no-js,eden-theme-ver-3.1,ajax_fade,page_not_loaded,show_loading_animation,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

GIS prijemnici, računala 3D skeneri GNSS, totalne stanice Saznaj više Program za digitalnu fotogrametriju Kreiraj oblak točaka i 3D model iz fotografija i izradi geodetsku situaciju ili projekt Saznaj više VTOL dron - vertikalno polijetanje i slijetanje Pokriva veće površine visokom točnosti Kamera 42Mpx za GSD točnost <1cm Saznaj više Nova tehnologija dubinomjera - sve u sondi Dvofrekventni jednosnopni dubinomjeri sa senzorom nagiba i dometom do 200m dubine Saznaj više

Pogodnosti za tvoje poslovanje

Pogodnosti koje ti nudimo u cilju poboljšanja tvog poslovnja i jednostavnije i brže nabave instrumentarija.

Dugotrajni najam instrumenata

U dogovoru s našim poslovnim partnerom pripremili smo povoljno financiranje (dugotrajni najm) geodetskih instrumenata po najpovoljnim uvjetima:

Ova mogućnost je namjenjena svim firmama (pravnim subjektima) da bi uz olakšano financijsko ulaganje mogli nabaviti vrhunsku opremu neophodnu za rad te bili konkurentni na tržištu.

Minimalni iznos 4.000,00 kn (bez PDVa).

Trajanje najma:

  • za geodetske instrumente, dubinomjere, georadare i pribor: 12-60 mjeseci (u ovisnosti o neto iznosu)
  • za programske pakete (softvere): do 24 mjeseca

Minimalna papirologija (pečat firme i osobna iskaznica) i odobrenje financiranja još isti dan. Nije potrebno pribavljanje hrpe dokumenata po bankama, knjigovođama, FINA i sudovima. Dođite s pečatom firme i osobnom iskaznicom i sve ćemo odraditi za Vas u našem uredu. Brzo i povoljno!!!

Prednosti ovog načina finaciranja:

  • Bez učešća
  • Brzo (još isti dan) i povoljno, isporuka odmah po odobrenju
  • Bez komplicirane papirologije (samo pečat firme i osobna iskaznica)
  • Osiguranje predmeta financiranja uključeno u ponudu
  • Mjesečno ili kvartalno plaćanje
  • Fiksna i nepromjenjiva kunska rata
Saznaj više
staro_za_novo

Staro za novo

Da ti se još više isplati nabaviti nove instrumente, totalne stanice ili GNSS prijemnike, ponudi nam u cijenu svoj stari instrument. Procijenit ćemo ga i za toliko još dodatno umanjiti cijenu novog instrumenta.

 

Brzo i jednostavno. Ne trebaš se zamarati tražeći kupca, pokazivati instrument, dokazivati točnost i ispravnost, davati kupcu obuku ukoliko ne poznaje softver.

Stari instrument postaje naša briga.

s700a_promocija_1200x1200

Promocije i sniženja

Periodično, u dogovoru sa STONEX S.r.l. organiziramo promocije i sniženja pojedinih instrumenata i to prilikom pojave novog instrumenta na tržištu (promocija) ili odlaskom istog sa tržišta (sniženje).

Idealna prilika za novi instrument.

Sve važeće promocije i sniženja objavljene su na ovim stranicama. Instrumenti koje se nude, potpuno su novi i ne korišteni.

Saznaj više
4_godine_jamstva

Produljenje tvorničkog jamstva

Tvorničko jamstvo pokriva te 24 mjeseca za totalne stanice i GNSS prijemnike, 3D skenere i 12 mjeseci za kontrolere, računala i tablete, digitalne i optičke nivelire, teodolite.

Kupnjom dodatnog jamstva produljuješ svoju sigurnost da će instrument funkcionirati bezgrešno, a svi nedostaci bit će ukonjeni, naravno, bez naplate.

Jamstvo se može produljiti za 12 i 24 mjeseca i to dok traje prva godina jamstva.

Osiguraj se!

rabljeni_1

Provjereni rabljeni instrumenti

U ponudi imamo provjerene rabljene instrumente, GNSS prijemnike, totalne stanice, teodolite i drugo. Svi rabljeni instrumenti su provjereni, servisirani, kalibrirani i rektificirani. Dakle 100% funkcionalni. U koliko to nije slučaj, posebno je naznačeno ako ima neki nedostatak.

Kupnja rabljenog instrumenta kod nas je sigurna investicija i podržat ćemo te u daljnjem radu, osigurati obuku ako je potrebno kao i podršku.

Saznaj više

Brza isporuka

Isporuka geodetskih instrumenata odmah s bogatog lagera. Nema čekanja. Vrijeme je novac.

Besplatne nadogradnje

Sve nadogradnje firmwarea i softvera trenutne verzije geodetskih instrumenata i terenskih programskih paketa su trajno besplatne.

Kvalitetan brzi servis

Ovlašteni servis za geodetske instrumente na adresama u Splitu i Zagrebu, jamstveni i vanjamstveni. Samo originalni djelovi!

Besplatna podrška

Nakon kupnje nisi prepušten sam sebi. Pružamo ti trajnu stručnu i tehničku podršku. Nećeš biti prepušten sam sebi.

Savjetovanje i preporuke

Prilikom kupnje instrumenata, možemo te savjetovati i preporučiti najbolje i najisplativije rješenje za tvoje potrebe.

Profesionalnost

Naši djelatnici su profesionalni i bogatog iskustva i ponudit će ti najbolje rješenje koje odgovara tvojim potrebama.